סלט שצריך לפנות לו קצת זמן בחיתוכים… אך התוצאה והמחאות שוות את העבודה.
המצרכים:
1 חבילה (200 גרם) אטריות שעועית
1/4 כרוב סגול חתוך לרצועות בינוניות
1/4 כרוב לבן חתוך לרצועות בינוניות
2 גזרים, קלופים למקלות דקים
3 מלפפונים (ללא החלק הפנימי של הגרעינים) חתוך למקלות
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
חופן גדול של נבטי חמניה
1 פלפל אדום חריף חתוך דק דק
1/2 צרור עלי כוסברה חתוך גס
15 עלי נענע קצוצים
1/4 כוס בוטנים קלויים שלמים או קצוצים
לרוטב:
כף שורש ג’ינג’ר מגורד
1 שן שום כתוש
1/4 כוס סויה
1/2 כוס מיץ לימון
4 כפיות סוכר חום
1 כפית שמן שומשום
1 כף שמן קנולה
1 כף רוטב דגים (לא חובה אך מוסיף מאד)
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
אופן הרכבת הסלט:
מסדרים את כל הירקות הקלופים והקצוצים בקערה או בתבנית אמייל עגולה
מפזרים מעל את הנענע, כוסברה והבוטנים ויוצקים מעל הכול, את הרוטב.
מערבבים ואוכלים בתאבון!
♥ נעמי